Dakbedekking nodig? Bel 0800 1606 voor de juiste keuze!
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Dakdekker

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een dakdekker in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Dakdekker Dakbedekking

Kies de dakbedekking die past bij uw woning

Er zijn veel verschillende typen dakbedekking. Door de vele ontwikkelingen de laatste jaren op het gebied van duurzaamheid zijn er steeds meer typen dakbedekking op de markt gekomen. Vraag de vakman welk type aansluit bij uw situatie, wensen en woning.

 

Welke type dakbedekking bij uw huis past, hangt af van vele factoren. Heeft u een plat dak of een puntdak? De dakbedekking van een plat dak is anders dan die van een puntdak. Bij de eerste wordt veelal gebruik gemaakt van EPDM of bitumen, bij een puntdak is er nog steeds vaak sprake van het gebruik van dakpannen. Hoewel het materiaal wel is veranderd door de jaren heen. Tegenwoordig worden vaak keramische dakpannen gebruikt, terwijl deze vroeger van steen of beton waren.

 

Duurzaamheid en dakbedekking

Naast bovenstaande populaire typen dakbedekking zijn er nog veel andere mogelijkheden om uw dak te bekleden. Zo is er leisteen, dakleer, kunststof, metaal, stro en glas. Laat u adviseren door een professionele dakdekker over welk type dakbedekking het beste bij uw huis past.

Voordat de dakbedekking wordt geplaatst, is het van belang om te zorgen voor goede isolatie. Dit scheelt veel warmteverlies en zorgt dus op die manier voor een lagere energierekening en een beter milieu. Een dakdekkersbedrijf kan ook dakisolatie aanbrengen, voordat de dakbedekking wordt gelegd.

  • Bereikbaar voor spoedklussen
  • Uw dakdekker is snel ter plaatse
  • Landelijke dekking van dakdekkers
  • Kwaliteit is gegarandeerd
  • Altijd oplossingen voor uw dakprobleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.