Dakrenovatie? Bel 0800 1606 voor een vakkundige dakdekker
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Dakdekker

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een dakdekker in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Dakdekker Dakrenovatie

Is uw woning toe aan dakrenovatie?

Bij dakrenovatie wordt gekeken hoe het ervoor staat met uw huidige dakbedekking, waar eventuele problemen zitten en hoe die kunnen worden opgelost. Dakrenovatie kan toegepast worden op uw gehele dak, maar ook op een klein gedeelte. Voor professionele renovatie kunt u terecht bij de vakmannen van de Nationale Spoed Centrale.

 

Daken gaan gemiddeld 15 tot 30 jaar mee. Dit is uiteraard afhankelijk van heel veel omstandigheden, waaronder onderhoud, inspectie en het type dakbedekking. Het is goed om te weten wat de staat is van de dakbedekking en ook om zo nu en dan aan dakrenovatie te doen. Zo kunt u jaren langer van uw dak genieten.

 

Verschillende vormen van dakrenovatie

Wat voor dakrenovatie nodig is, hangt af van de staat van en het type dakbedekking. Bij een pannendak moeten er wellicht dakpannen vervangen worden, terwijl er bij een plat dak een hele nieuwe bitumen laag nodig kan zijn. Soms is het beter om het hele dak te vervangen in plaats van alleen gedeeltelijke dakrenovatie. Als er een nieuw dak moet komen, wordt er opnieuw gekeken welk type bedekking geschikt is.

 

Er zijn veel ontwikkelingen op dakgebied, dus kan het zijn dat er nu een ander type bedekking beter geschikt is voor uw huis dan voorheen. Bij dakrenovatie wordt direct gekeken of ook de dakgoten vervangen moeten worden. Een goede waterafvoer is immers ook belangrijk voor de houdbaarheid van uw dak. Vraag de expert van de Nationale Spoed Centrale om advies. Wij voeren graag iedere spoedklus voor u uit.

  • Bereikbaar voor spoedklussen
  • Uw dakdekker is snel ter plaatse
  • Landelijke dekking van dakdekkers
  • Kwaliteit is gegarandeerd
  • Altijd oplossingen voor uw dakprobleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.