Dakreparatie door de Spoed Centrale vakman
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Dakdekker

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een dakdekker in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Dakdekker Dakreparatie

Dakreparatie door uw vakman

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis. Het houdt u droog, warm en veilig. Of u nu een plat dak of een pannendak heeft; daken gaan niet eeuwig mee. Onderhoud aan uw dak is heel belangrijk voor de houdbaarheid hiervan. Mochten er toch problemen ontstaan, zoals rot, losliggende stukken of lekkage, dan is het belangrijk om een vakman in te schakelen voor dakreparatie.

 

Bij dakreparatie wordt er eerst gekeken naar de staat van het dak. Moet de dakbedekking in zijn geheel vervangen worden of is een (kleine) dakreparatie voldoende? Schakelt u een vakman in via de Nationale Spoed Centrale, dan is hij snel ter plaatse om uw situatie te bekijken.

 

Dakinspectie en dakreparatie

Nadat u iemand heeft ingeschakeld voor dakreparatie, wordt er een algehele analyse van uw dak gemaakt. In overleg met u gaat een dakdekker dan een plan van aanpak maken. Weet u niet wat de staat is van uw dak of weet u niet zeker of een dakreparatie nodig is? U kunt uiteraard ook een expert inschakelen voor een dakinspectie. Er wordt dan gekeken hoe oud de dakbedekking is, in welke staat deze verkeert en of er dakreparatie nodig is. Ook wordt er naar uw dakgoot gekeken. Moet deze ook gerepareerd worden? Dan wordt dit direct meegenomen bij de dakreparatie.

  • Bereikbaar voor spoedklussen
  • Uw dakdekker is snel ter plaatse
  • Landelijke dekking van dakdekkers
  • Kwaliteit is gegarandeerd
  • Altijd oplossingen voor uw dakprobleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.